Advertisement

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Αφγανιστάν: Επιθέσεις Ταλιμπάν σε τρεις επαρχίες - Νεκροί ... - Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Αφγανιστάν: Επιθέσεις Ταλιμπάν σε τρεις επαρχίες - Νεκροί ... - Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται.. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν.

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κυρίευσαν ακόμη περισσότερα εδάφη ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κυρίευσαν ακόμη περισσότερα εδάφη ... from www.zougla.gr
Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από.

Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το.

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Τα όσα ζει από χθες, κυριακή, με την είσοδο των ταλιμπάν στην καμπούλ, διηγήθηκε στον guardian μία 24χρονη φοιτήτρια, που. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

Αφγανιστάν: Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ...
Αφγανιστάν: Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ... from armyvoice.gr
Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών.

Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το.

Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα.

Αφγανιστάν: Απειλές Ταλιμπάν κατά Τουρκίας για το ...
Αφγανιστάν: Απειλές Ταλιμπάν κατά Τουρκίας για το ... from cyprustimes.com
«ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από.

Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. «ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Posting Komentar

0 Komentar